Tijdelijke tentoonstelling op twee niveaus / tijdelijke tentoonstellingsbol (niveaus 3 & 4)

>>> 21.09.2018 - 01.09.2019

ID (Innovative Display) is een originele creatie die de bezoeker onderdompelt in een dromerig universum. Alle zintuigen worden aangesproken. 

 
Visual System palmt in 2018 de bol in van de tijdelijke tentoonstellingen voor een nieuwe ervaring (6de editie), gebaseerd op hun jarenlange werk met klank en licht. 
 
Deze monumentale installatie ontvouwt zich zoals een spinnenweb onder de boog en in het hart van de structuur. Ze speelt met de atypische en futuristische architectuur van deze emblematische plaats. Op het ritme van onvoorspelbare algoritmes wordt de toeschouwer ondergedompeld in dit abstracte en poëtische universum. Hij wordt geraakt door deze subtiele en inventieve combinatie van licht en muziek.  Het werk laat de muziek zien en de lichten horen.
 
***
 
Met de steun van de Nationale Loterij.
 
 
 

 

 

 

 

 

Media 

 

 

Praktische informatie

 

 

Deze tentoonstelling vindt plaats op de niveaus 3 & 4 van het Atomium (tijdelijke tentoonstellingsbol).

>>> van 21 september 2018 tem 1 september 2019

 

Openingsuren

Elke dag, van 10u tot 18u (sluiting kassa om 17u30)

 

Tarieven

De toegang tot de tijdelijke tentoonstelling maakt deel uit van het bezoek aan het Atomium en bijgevolg moet er niet extra betaald te worden.

> zie tarieven van het Atomium

 

Hoe ons te bereiken

> verschillende formules, evenals gecombineerde formules (transport / toegang) maken u de weg naar het atomium heel gemakkelijk.

 

 

Pers

 

 

Foto's: de pers en de media worden vriendelijk uitgenodigd om een mail te sturen naar onze communicatiedienst om een login en wachtwoord te bekomen om de foto’s van deze pagina te kunnen downloaden in hoge resolutie.

 

Contacts

> perscontact: Yvonne Boodts / yvonne boodts atomium be

 

 

 

 
 
 
 
NL . FR . EN