Pers & business

 

Bent u om professionele redenen op zoek naar informatie? Wenst u de activiteiten van het Atomium te ondersteunen of te sponsoren? Dan vindt u hier alle nuttige informatie evenals de coördinaten van de contactpersonen.

 

 


Pers - diensten voor toerisme - reisorganisatoren - gidsen

> Foto
De afbeelding van het Atomium is beschermd en mag slechts onder bepaalde voorwaarden worden gebruikt.
Exclusief ter beschikking gesteld voor journalisten en al wie gelast is met de promotie van toerisme en cultuur: de foto’s die u zowel terugvindt in de fototheek als op het geheel van de site, kan u gratis downloaden in hoge resolutie.

 

  • Daartoe nodigen we u van harte uit om een login en wachtwoord aan te vragen bij Yvonne Boodts die u ook verdere uitleg zal geven over de procedure (meer info).
  • Onze services zijn perfect af te stemmen op maat van uw doelpubliek, de ondersteuning, en het doel van uw campagne: een foto / afbeelding / aankondiging op maat van uw behoeften. Gelieve hiervoor contact op te nemen met Axel Addington.> Redactioneel
We bieden u een reeks standaard presentatieteksten rond het Atomium, de geschiedenis en de culturele activiteiten. Om die te verkrijgen of voor een antwoord op een specifieke vraag, kunt u contact opnemen met Yvonne Boodts.

 


> Persberichten en -dossiers
De foto’s en persberichten met betrekking tot de actualiteit van het Atomium zijn te downloaden in de  virtuele perszaal.

 

De foto’s, persberichten en persdossiers met betrekking tot de tijdelijke tentoonstellingen zijn opgenomen op een speciaal voorbehouden pagina.

voor alle bijkomende vragen kunt u contact opnemen met de volgende personen :

  • inhoud van de tentoonstellingen : Julie Almau Gonzalez en Arnaud Bozzini.
  • teksten, logo’s, affiches, aankondigingen, radio- en tv-spots, foto’s, video’s, internetbanners : Axel Addington
  • Perscampagne : BeCulture

 

 

> Toeristische partnerschappen

U bent gids of reisorganisator en wil het Atomium opnemen in uw aanbod? Ons team werkt samen met u de formule uit die het best aan uw wensen voldoet.

>>> Eric Bruyninckx

 

 

>>> voor alle andere vragen kunt u terecht op onze contactpagina.

Ondernemingen

 

> Commerciële partnerschappen

U wilt de naam van uw onderneming aan een veelbesproken tentoonstelling of een innovatief project koppelen? Word dan partner van het Atomium. We stellen samen met u een partnerschap op maat op, interessant voor u en voor ons.

>>> Eric Bruyninckx / +32 (0)468 29 66 54

 

 

> Verhuur

U zoek functionele evenementenruimten in een uitzonderlijk kader voor uw diners, evenementen, werkvergaderingen, productlanceringen, persconferentie en cocktailparty’s? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Raadpleeg onze aanbiedingen online of bel rechtstreeks met onze verantwoordelijke. 
>>> Beverley Glineur / +32 (0) 2 475 47 70

 

 

Bepaalde ondernemingen zijn reeds overtuigd van de voordelen en de waarde van een partnerschap met het Atomium. Onze huidige partners partners weten perfect welke voordelen een samenwerking met ons kan bieden.

 

 

 

 

 
NL . FR . EN