Gratis bezoek met commentaar: naar het model van een audiogids,  geeft de applicatie CloudGuide-Atomium de bezoekers met een smartphone [iPhone & Android] informatie tijdens het parcours.

>>> gratis
Meer info >>>

 

In het hele gebouw: een unieke architectuur die met de nodige humor esthetisch lef aan technische beheersing koppelt.

 

Meer info >>>

 

Hoogste bol: met zijn hoogte van 92 meter biedt deze bol een even uniek als boeiend uitzicht over de stad Brussel. Bij helder weer reikt het zicht tot in Antwerpen en ziet men duidelijk de kathedraal en de haveninstallaties.

 

Meer infos >>>

 

Permanente tentoonstelling: Atomium. Van symbool naar icoon.

Op drie niveaus: basisbol (niveaus 1 & 2) + panorama (niveau 7).

 

 

 

Meer info >>>

 

Tijdelijke tentoonstellingID [Innovative Display] - A Circular JourneyVisual System palmt in 2018 de bol in van de tijdelijke tentoonstellingen voor een nieuwe ervaring (6de editie), gebaseerd op hun jarenlange werk met klank en licht. 

>>> 21.09.2018 - 01.09.2019
 

Meer info >>>

 

Tijdelijke tentoonstelling: Spirou4Rightds. Herontdek de Universele Verklaring van de Rechten van de Mens met de hulp van Spirou (Robbedoes) en 29 andere striphelden en bevestig opnieuw jouw engagement met de Spirou-groet. 

>>> 08.04.2019 - 04.11.2019

 

Meer info >>> 

 

Samenwerking Atomium + Train World [Brussel].
  • Uw ticket van Train World geeft recht op een korting aan de kassa van het Atomium. Bij aankoop van een individueel ticket [normaal tarief] ontvangt u het groepstarief.
  • Uw Atomium ticket geeft u ook recht op het groepstarief bij de aankoop van een individueel ticket [normaal tarief] aan de kassa van Train World.
  • Directe verbinding tussen de 2 attracties: 10min. met tram 7 [Heizel > Princ. Elisabeth]
 

Samenwerking Atomium + City Runs.
Bezoek Brussel al joggend met onze partner City Runs en ontdek onze mooie hoofdstad samen met een gids. Verschillende formules mogelijk.
  • Geef uw City Runs voucher aan de kassa van het Atomium en geniet van een korting van €2 bij aankoop van een individueel ticket [normaal tarief].
 
 

 

Samenwerking Atomium + Grand-Hornu [CID].
  • Uw ticket van Grand-Hornu [CID] geeft recht op €2 korting aan de kassa van het Atomium bij aankoop van een individueel ticket [normaal tarief].
  • Uw Atomium ticket geeft u ook recht op een korting van €2 bij de aankoop van een individueel ticket [normaal tarief] aan de kassa van Grand-Hornu [CID].
 

 

Samenwerking Atomium + Design Museum Gent.
  • Uw ticket van het Design Museum Gent geeft recht op €2 korting aan de kassa van het Atomium bij aankoop van een individueel ticket [normaal tarief].
  • Uw Atomium ticket geeft u ook recht op een korting van €2 bij de aankoop van een individueel ticket [normaal tarief] aan de kassa van het Design Museum Gent.
 

 

Toekomstige tentoonstellingen

 

 

  • Pieter Breugel >>>  16.09.2019 - 2020

 

 

 

 
NL . FR . EN